A darált kekszet, a kakaóport és a porcukrot keverjük össze, majd adjuk hozzá az olvasztott Rama Vajas Ízt.
Nyomkodjuk egy sütőpapírral bélelt, 18 cm-es tortaforma aljára. Vékonyan kenjük meg az olvasztott csokival.
A krémhez törjük át a túrót, adjuk hozzá a tejszínt, a tejfölt, a porcukrot, a reszelt citromhéjat, a citrom levét és az olvasztott Rama Vajas Ízt. Végül keverjük bele a zselatinfixet. (Amennyiben sima zselatinnal dolgozunk, kevés tejszínnel keverjük el, majd langyosítsuk össze, amíg a zselatin elolvad, és ezt öntsük hozzá a túrós keverékhez.)
A krémet öntsük a kakaós-csokis kekszes alapra, és tegyük hűtőbe min. 4 órára.
Hűtés után öntsük a tetejére az olvasztott csokoládét (ízlés szerint lehet alacsonyabb vagy magasabb kakaótartalmú csokoládé). Még a csokoládé dermedése vágjuk be a tetejét, jelölve a szeleteket, hogy tálaláskor könnyebb legyen szeletelni, és ne törjön a csoki. Hagyjuk teljesen megdermedni. Az olvasztott csokoládét csorgathatjuk a tortaszeletekre is, közvetlenül tálalás előtt, úgy is nagyon mutatós lesz.