Feltöltve:

Túrókosárkák mangóval

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A rátéthez

aprított pisztácia1 evőkanál
érett mangó2 darab
Dr. Oetker Vaníliás Krémpuding1 csomag
sovány túró25 dekagramm
tojásfehérje1 darab
tojás1 darab
citromlé1 evőkanál
méz5 dekagramm

A tésztához

finomliszt a tészta nyújtáshoz1 kevés
reszelt citromhéj1 teáskanál
barna cukor10 dekagramm
sütőpor1 teáskanál
teljes kiőrlésű liszt10 dekagramm
búzaliszt15 dekagramm
Ráma12.5 dekagramm

Desszertek: Túrókosárkák mangóval a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A kétfajta lisztből a sütőporral, a Ramával, a barna cukorral és a citromhéjjal sima tésztát gyúrunk. A tésztából cipót formálunk, fóliába csomagoljuk és 30 percre hűtőbe tesszük. A hűtőből kivett tésztát tizenkét adagra osztjuk, lisztezett nyújtódeszkán kerek formára nyújtjuk és egyenként, a széleket jó erősen a megnyomva kibéleljük a formákat. A mézet és a citromlevet krémesre keverjük, a tojást és a tojásfehérjét hozzáadjuk, elkeverjük. Ezután a túrót és a pudingport hozzákeverjük és megtöltjük vele a formákat. A mangót meghámozzuk, a magját eltávolítjuk, a gyümölcshúst felkockázzuk és a túrókrém tetejére rakjuk, körben megszórjuk pisztáciával. Előmelegített sütőben, 175 °C-on, kb. 30 percig sütjük. A sütőből kivéve kissé lehűtjük, majd kivesszük a tortácskákat a formából.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem