A tészta hozzávalóit linzertészta keménységűre gyúrjuk és egy 25x35 cm-es, magas falú, lehetőleg csatos formába nyomkodjuk, amit előtte kevés darált keksszel beszórunk, hogy ne ragadjon bele a süti. A túrót villával összetörjük, összekeverjük a porcukorral, a citromhéjjal és a vaníliás cukorral. A tejszínt félig felverjük, hozzáadjuk a zselatinfixet és keményre verjük, majd a krémhez keverjük. Az egészet a kekszre simítjuk. A krémport a tejjel sokáig keverjük, minél tovább, annál keményebb krém lesz belőle. Rásimítjuk a túrókrémre. A tejszínt felverjük a porcukorral és a zselatinfix másik felével, majd a vaníliás krémre kenjük, de nyomózsákba téve díszíthetjük is a tetejét. Megszórjuk kakaóporral, vagy reszelt csokival. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.