Két piskótatekercset sütök, egy fehéret és egy csokisat, amit lekvárral töltök meg és feltekerem. Hat tojássárgát 6 kanál cukorral kikeverek, majd 6 kanál vizet, 6 kanál lisztet, fél sütőport és 1 evőkanál olajat. A kakaósba értelem szerűen 1 evőkanál kakaóport teszek. Sütés és hűlés után kb.másfél centis darabokra vágom. Közben a 70 dkg túrót áttöröm krumplinyomón, vagy villával, majd beleteszek 25 dkg porcukrot és 3 csomag vaníliás cukrot. Közben az egy csomag 20 g-os zselatint feloldom 2,5 dl vízben egy evőkanál cukorral és elkészítem. Ezt is beleteszem a túróba, amikor már kezd hűlni, nem forrón. A kis dobozos növényi tejszínt felverem a 2 csomag habfixálóval és ezt is a túróhoz adom. Mindezt jól kikeverem. Az egészet én a kelesztő tálban állítottam össze. Kibéleltem folpackkal. Alul kezdtem a túrótöltelékkel, aztán a kakaós piskótatekercsek, majd utána megint túró tettem,de közben már tettem az oldalára a fehér piskóta tekercset is. Így váltakoztattam. Nekem két sor jött ki a barna tekercsből. Értelem szerűen az utolsó sor is ezzel fejeződött be. Kb. 6-7 órára hűtőbe tettem. Aztán kiborítottam. A tetejére mindenki olyan gyümölcsöt tesz, amilyet szeret. Tortazselével bevontam és tejszínhabbal díszítettem. Isteni fincsi, mutatós és kiadós is.