A tésztához meglangyosítjuk a tejet, elkeverjük 1/2 kk. porcukorral és a beletördelt élesztővel felfuttatjuk. Tálba szitáljuk a lisztet, a közepébe mélyedést készítünk, a liszt peremére szórunk 5 dkg porcukrot és egy csipet sót. A mélyedésbe öntjük az élesztős tejet és a kissé felvert tojást, majd középről kifelé haladva fakanállal összekeverjük.
Hozzáadjuk a Ramát és kézi robotgéppel addig dagasztjuk, amíg a tészta el nem válik a tál falától. Tetejét megszórjuk 1kk. liszttel, a tálat folpackkal letakarjuk, hogy meg ne kérgesedjék és a kétszeresére kelesztjük.
Közben megmossuk a szilvát és megtörölgetjük. A szilvaszemek egyik oldalát felvágjuk és kimagozzuk. A babapiskótákból morzsát készítünk.
Az öntethez áttörjük a túrót, hozzáadjuk a tejfölt, a kétféle cukrot,1 csipet sót, a tojásokat, beleszitáljuk a pudingport és simára keverjük a reszelt citromhéjjal.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, a gáztepsit megpöttyözzük Ramával és kibéleljük sütőpapírral. A megkelt tésztát lisztezett deszkán tepsiméretűre nyújtjuk, feltekerjük a nyújtófára és a tepsibe terítjük, nyomkodjuk úgy, hogy azt teljesen kitöltse.
Megszórjuk a tésztát a babapiskótamorzsával, megrakjuk a sűrűn egymásra csúsztatott szilvaszemekkel, ráöntjük a túrókrémet és egyenletesen elsimítjuk.
Betesszük a tepsit a középső rács magasságára és a tésztát 1 órán át sütjük. Ha nagyon pirulna a teteje alufóliával letakarjuk, végül tűpróbával ellenőrizzük.
A tepsiben hagyjuk langyosra hűlni, majd papirostól sütőrácsra húzzuk, hagyjuk teljesen kihűlni, kockákra vágjuk és fahéjas porcukorral megszórjuk.