A citromlében feloldjuk a cukrot, ezt követően pedig hozzáadjuk a tészta többi hozzá valóját is és összegyúrjuk.
Kinyújtjuk, majd pihentetés nélkül kibélelünk vele egy kapcsos tortaformát úgy, hogy a tészta a sütőforma oldalát is teljesen elfedje.
A túrót, tejfölt, olajat, a citromlében feloldott cukrot, a két tojást, a vaníliás pudingport és a két csomag vaníliás cukrot egy keverőtálban mixerrel alaposan, simára és csomómentesre keverjük, majd kettéosztjuk.
Az egyik felébe még egy kanál citromlevet és egy csomag vaníliás cukrot keverünk, a másik felébe pedig belekeverjük a kakaóport és a rumaromát. Mindkét krémet újra átdolgozzuk mixerrel.
Nincs is más dolgunk, mint megtölteni a formát. Erre a célra 2 egyforma méretű szedőkanál teljesen megfelel.
Először a fehér krémből merünk egy kanállal a forma közepébe, majd a kakaósból, szintén a közepébe. Mindaddig folytatjuk amíg mindkét krém el nem fogy. Nem szabad a krémeket kevergetni, elkenni, magától elterül. Mindig csak a közepére merjünk a formának, csak így lesz csíkos.