Feltöltve:

Tutti-frutti krém

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

vékony lapocskákra vágott mandula
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk
csokoládé
édes fehérbor1 kevés
cukor15 dekagramm
mandulás, vagy mogyorós csók1 csomag
különféle darabolt gyümölcs (barack, ananász, sárgadinnye, szilva, szőlő, körte, alma, banán stb.)1 kevés
vanília1 rúd
tej0.5 liter
tojássárga4 darab
zselatin5 lap

Desszertek: Tutti-frutti krém a sok Krém recept közül.

Elkészítés

1

Egy üvegtál alját kirakjuk a gyümölcsökkel, a tetejükre tesszük a borba mártott csókokat, a cukrot és a vaníliát felfőzzük a tejben.

2

Amikor jól forr, óvatosan az elhabart tojássárgákra öntjük és folytonos kevergetés közben forrásig hevítjük.

3

Belekeverjük a kevés langyos vízben feloldott zselatint és még melegen ráöntjük a gyümölcsökre, majd pár órára hideg helyre, utána hűtőbe tesszük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem