Tészta: a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük. A tojássárgát a porcukorral kikeverjük és hozzáadunk az olajat. A tojásfehérjét felverjük. A tojássárgás cukorhoz először a felvert fehérjét keverjük laza mozdulatokkal, majd végül a sütőporos lisztet. A muffin tepsi mélyedéseibe a muffin kapszlikat belehelyezzük és a masszát 12 felé osztjuk. Előmelegített sütőben, alacsony hőfokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük, végezzünk tűpróbát. Ha megsült, hagyjuk kihűlni. Ne ijedjünk meg, ha sütéskor túlzottan megemelkedik, mert amikor kihűl, összes fog esni annyira, hogy a túrókrémet és az üdítős pudingot rá tudjuk helyezni. Túró krém: a Ramát a porcukorral keverjük habosra és adjuk hozzá a túrót és reszelt citromhéjat. Üdítős krém: bármilyen szénsavas narancsos üdítőitalból, a vaníliás pudingporból és a cukorból ugyanúgy pudingot főzünk, csak nem tejjel, hanem az üdítővel. A kihűlt piskótára osszuk el a túrókrémet, én habzsákból nyomtam rá, majd az üdítős pudingot még melegen, de nem forrón tegyük rá. Az üdítős pudingot is habzsákból nyomtam a tetejére. A tetejét tortadarával, vagy reszelt csokoládéval díszíthetjük.