A tojásokat szétválasztom. A sárgáját 1 kanál cukorral, az olajjal és a vízzel kikeverem. A fehérjét a megmaradt cukorral kemény habbá verem, és a két masszát összekeverem. Hozzáadom a sütőporos lisztet, és egy kisméretű tortaformában megsütöm. Amikor kisült és kihűlt, három lapot vágok belőle, és megtöltöm.
A krém készítése: a pudingot a tejjel a szokásos eljárással felfőzöm. A tejszínt a porcukorral habbá verem. A hab egynegyed részét a pudingos krémbe keverem, és az alsó tortalapra ráteszem, majd ráteszem a második lapot.
A tejszín másik negyedébe beleteszem a gyümőlcsöket, és a tésztára simítom. A tetejére teszem a harmadik lapot. Kívülrül kőrbe kentem a tejszínnel és a megmaradt habbval a tortát diszítettem.
A tetejét marcipánvirágokkal diszítettem, az oldalára csokirudacskákat tettem.