Feltöltve:

Vadóc szelet

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor10 evőkanál
kakaó2 evőkanál
liszt11 evőkanál
tojás10 darab

krem

tej0.5 liter
liszt5 evőkanál
Ráma25 dekagramm
porcukor20 dekagramm
cseresznye magozott15 dekagramm
piros ételfesték1 pár csepp
rumaroma1 kevés

Tetejére

cseresznye10 dekagramm
kakaópor1 darab

Desszertek: Vadóc szelet a sok

Elkészítés

1

A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját belekeverjük a habba és nagyon óvatosan a lisztet is. Előmelegített sütőben megsütjük. Közben elkészítjük a krémet. A tejet, a lisztet meg az ételszínezéket jó sűrűre főzzük. A Ramát a porcukorral habosra keverjük, majd a két masszát összekeverjük. A cseresznyét rumba áztatjuk és a krémhez keverjük. Ha kihűlt a sütink, kettévágjuk és megkenjük a krémmel a tetejét is. Kakaóporral megszórjuk és kirakjuk cseresznyével. A tetejére szórhatunk színes tortadarát is.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem