Feltöltve:

Vaníliapuding (pudingpor nélkül)

access_alarm 15
cake Könnyű
person_outline 4 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojássárgája5 darab
tej500 milliliter
búzaliszt75 gramm
kristálycukor120 gramm
vaníliarúd1 darab
fehér rum2 cl

Desszertek: Vaníliapuding (pudingpor nélkül) a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tejet, a fehér rumot, a cukrot, a sót, a vaníliarudat és annak kikapart magjait összeforraljuk.

2. lépés

A tejes részből, melyet összekevertünk a cukorral és vaníliarúddal, keveset kiveszünk, amíg még csak langyos. A lisztet és a tojássárgát ezzel a kevés tejjel összekeverjük - tejszín sűrűségűre

3. lépés

Ha felforrt a tej, a lisztes részt hozzácsurgatjuk folyamatos keverés mellett és közepes hőfokon addig főzzük a pudingot, amíg a lisztes íze el nem múlik és be nem sűrűsödik. Folyamatosan és gyorsan keverjük közben a pudingot.

4. lépés

A kész pudingot hideg vízzel kiöblített, enyhén nedves formákba töltjük, hagyjuk hűtőben kihűlni.

5. lépés

Ha a pudingok teljesen kihűltek, peremüket késsel elválasztjuk a formától, kiborítjuk őket egy tányérra és gyümölccsel díszítve tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 100"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 110"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 120"
cake Közepes
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem