Vaníliás-kókuszos hólabdatorta
Hozzávalók
Piskótához
tojás | 5 darab | |
---|---|---|
cukor | 5 evőkanál | |
sütőpor | 1 csomag | |
liszt | 5 evőkanál |
Töltelékhez
tej | 7 dl | |
---|---|---|
cukor | 5 evőkanál | |
vaníliás pudingpor | 2 púpos evőkanál | |
Ráma | 10 dekagramm | |
porcukor | 3 evőkanál |
Tetejére és oldalára
kókuszreszelék | 1 darab |
---|
Desszertek: Vaníliás-kókuszos hólabdatorta a sok Torta recept közül.
Elkészítés
1
Készítsük el a piskótát, hagyjuk kihűlni, téglalap alakú tepsibe süssük. Ha kihűlt, vágjuk el hosszában, félbe. Készítsük el a tölteléket: készítsük el a pudingot, (tej, pudingpor,cukor), hagyjuk kihűlni és a porcukorral elkevert Ramát keverjük hozzá, jó krémesre. Osszuk el három felé a krémet. Az egyik adagot kenjük a félbevágott piskóta egyik darabjára, majd a piskóta másik felét tegyük rá a megkent piskótára. A torta tetejét és oldalát is kenjük meg a krémmel, majd szórjuk meg kókuszreszelékkel.