Vaníliás-kókuszos hólabdatorta
Vaníliás-kókuszos hólabdatorta
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Piskótához

    • tojás - 5 darab
    • cukor - 5 evőkanál
    • sütőpor - 1 csomag
    • liszt - 5 evőkanál

    Töltelékhez

    • tej - 7 dl
    • cukor - 5 evőkanál
    • vaníliás pudingpor - 2 púpos evőkanál
    • Ráma - 10 dekagramm
    • porcukor - 3 evőkanál

    Tetejére és oldalára

    • kókuszreszelék - 1 darab

    Elkészítés:

    1. Készítsük el a piskótát, hagyjuk kihűlni, téglalap alakú tepsibe süssük. Ha kihűlt, vágjuk el hosszában, félbe. Készítsük el a tölteléket: készítsük el a pudingot, (tej, pudingpor,cukor), hagyjuk kihűlni és a porcukorral elkevert Ramát keverjük hozzá, jó krémesre. Osszuk el három felé a krémet. Az egyik adagot kenjük a félbevágott piskóta egyik darabjára, majd a piskóta másik felét tegyük rá a megkent piskótára. A torta tetejét és oldalát is kenjük meg a krémmel, majd szórjuk meg kókuszreszelékkel.