Hozzávalók:
A mandulás omlós tésztához
-
Liszt
- 250 gramm
-
Rama Vajas Íz
- 150 gramm
-
porcukor
- 80 gramm
-
mandulaliszt
- 30 gramm
-
tojás (M)
- 1 darab
-
Só
- 2,5 gramm
-
szemes mák (opcionális)
- 1 evőkanál
A krémhez
-
mascarpone
- 150 gramm
-
habtejszín
- 150 milliliter
-
porcukor
- 50 gramm
-
vaníliarúd kikapart belseje
- 1 darab
-
szemes mák
- 10 gramm
A díszítéshez
-
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk
- kevés
-
friss gyümölcsök (eper, málna, áfonya)
- 100 gramm