Vargabéles
60
Közepes
1 fő
favorite_border
0
Hozzávalók
tejföl | 2 dl | |
---|---|---|
tojás | 2 darab | |
Rama Classic | 10 dekagramm | |
mazsola | 2 dekagramm | |
félzsíros túró | 25 dekagramm | |
porcukor | 10 dekagramm | |
réteslap | 1 csomag | |
cérnametélt | 10 dekagramm |
Desszertek: Vargabéles a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
1
A cérnametéltet kifőzzük, leszűrjük, átöblítjük és jól lecsepegtetjük.
2
A túrót szitán áttörjük, elkeverjük tejföllel, RAMA Margarin kétharmadával, tojássárgával, porcukorral, reszelt citromhéjjal és az előzőleg beáztatott mazsolával.
3
Hozzáadjuk a kifőtt cérnametéltet és a keményre felvert tojáshabot.
4
A tepsit kikenjük a maradék margarinnal, kibéleljük réteslappal. Beleöntjük a túrós tölteléket, befedjük réteslappal és 160-170°C fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.