Tegyünk fel egy lábasba vizet forralni, adjunk hozzá egy teáskanál sót is. Ebben főzzük ki a szélesmetéltet 4-5 perc alatt.
Miközben a tészta fő, melegítsük elő a sütőt 170°C-ra. A tojásokat válasszuk szét. A 30g Rama Vajas Ízt olvasszuk fel. Ha szeretjük, akkor a mazsolát áztassuk be forró vízbe.
A túrót törjük át egy nagyobb tálban krumplinyomóval vagy villával. Adjuk hozzá a tojások sárgáját, 30g cukrot, 1 csomag vaníliáscukrot, a citrom reszelt héját, illetve az olvasztott Rama Vajast. (ha szeretjük, adjuk hozzá a beáztatott mazsolát is.) Keverjük jól el.
A kifőtt tésztát csepegtessük le és keverjük bele a túrós masszába.
A tojások fehérjét verjük fel a maradék 30g cukorral, és óvatosan forgassuk bele a túrós-tésztás keverékbe.
Olvasszuk fel a 20g Rama Vajas Ízt. A sütőtálat kenjük ki olvasztott Rama Vajas Ízzel, majd béleljük ki a réteslapok felével. Mindegyik lapot kenjük meg olvasztott margarinnal. Ezután öntsük bele a túrós tölteléket. Majd fedjük be a maradék réteslapokkal, egyesével, és megkenve mindegyiket olvasztott margarinnal. Süssük előmelegített sütőben 45-50 percig.