Vendégváró diós piskóta
nagyonsuti.hu
timer
80 perc
mood
Közepes
person
1 fő
Hozzávalók:
Tészta
tojás - 6 darab
cukor - 20 dekagramm
darált dió - 10 dekagramm
liszt - 15 dekagramm
sütőpor - 1 darab
forróvíz - 3 evőkanál
olaj - 3 evőkanál
baracklekvár - 1 adag
krem
Ráma - 20 dekagramm
cukor - 15 dekagramm
darált keksz - 30 dekagramm
kávé - 1 dl
rumaroma - 1 darab
Tetejére
tejszín (kb) - 2 dl
Elkészítés:
A piskótát megsütjük és ha kihűlt, lekvárral megkenjük. A darált kekszet összekeverjük a kávéval és a rumaromával, majd hozzáadjuk a cukros Ramát. A krémmel a piskótát megkenjük, majd kb 2 dl tejszínt kemény habbá verünk és rásimítjuk a tetejére.