Melegítsük elő a sütőt 200°C–ra (légkeveréses sütő esetén 180°C–ra).
Helyezzük a sütőpapírt a sütőlemezre.
Egy elektromos kézi habverővel keverjük habosra a puha Rama Vajas Ízt a cukorral, majd a tojást is keverjük hozzá.A lisztet, sütőport és a sót szitáljuk a masszába és keverjük jól össze.
A tésztából teáskanálnyi halmokat nyomjunk a sütőlemezre, egymástól távolabb, hogy ne süljenek össze. A kis halmokat egy kanállal lapogassuk el kissé. Nyomkodjuk rá határozottan a színes cukorkákat. A fapálcikákat oldalról szúrjuk bele a tésztába, ez lesz a fa törzse.
Süssük kb. 10 percig, amíg világosbarna nem lesz. Még kicsit puha lesz, mikor kivesszük a sütőből, de vissza fog keményedni hűlés közben.