A pizzalapok mindkét oldalát olajon megpirítjuk. A póréhagymás krém elkészítéséhez a hagymát a zöldjével együtt felvágjuk, hozzáadjuk a Ramát, a vajkrémet, majd megsózzuk, megborsozzuk, végül jól összekeverjük. A körözötthöz átszitáljuk a túrót, hozzáöntjük a Ramát, tejfölt, beleaprítjuk a hagymát, az apróra vágott fokhagymát is beleszórjuk, majd jól összekeverjük. Eztán a paprikakrémet, a mustárt, a sót és a köményt is hozzákeverjük. Fogjuk a pizzalapokat, és a legalsót póréhagymás krémmel, a következőt pedig körözöttel kenjük meg. Eztán a harmadik lapot is ráillesztjük és a maradék körözöttel megkenjük a torta külsejét. A tortát pár órára hűtőbe tesszük, majd onnan kivéve szalámival, petrezselyemmel díszítjük.