Feltöltve:

Vizes, meggyes piskóta

access_alarm 45
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojás8 darab
langyos víz8 evőkanál
cukor8 evőkanál
liszt8 evőkanál
meggybefőtt1 pohár
1 csipetnyi

Elkészítés

1. lépés

A meggyet lecsepegtetjük, a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a vizet.

2. lépés

Kb. 10 percig folyamatosan keverjük a habverő legmagasabb fokozatán, hogy teljesen kifehéredjen, és jó habos legyen.

3. lépés

A sárgához kanalanként, óvatosan beleforgatjuk a kemény habot és a lisztet.

4. lépés

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és a meggyet elosztjuk rajta. 200 °C-os sütőben aranybarnára sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem