Feltöltve:

Zabkorpás-csokoládés keksz

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz20 dekagramm
tojás1 darab
finomliszt13 dekagramm
1 csipetnyi
sütőpor1 teáskanál
Főzőtejszín1 dl
kristálycukor23 dekagramm
étcsokoládé6 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
zabkorpa16 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A Ramát először magában, majd a cukorral keverjük habosra, azután a tojást is beledolgozzuk. A lisztet, a zabkorpát, a csokoládét, a sütőport, a sót összekeverjük, a Ramás masszához adjuk és a tejszínt is beleöntjük.

2. lépés

Vízbe mártott kiskanállal, sütőpapírral bélelt tepsibe mindössze 4x4 halmocskát rakunk belőle, nehogy elterülve összetapadjanak.

3. lépés

Előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lánggal (200 °C, légkeveréses sütőben 180 °C) kb. 12 percig sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 110"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 100"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 100"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 35"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem