Feltöltve:

Zabkorpás-csokoládés keksz

70
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

kristálycukor23 dekagramm
tojás1 darab
Dr. Oetker Sütőpor1 teáskanál
zabkorpa (4 dl)16 dekagramm
Főzőtejszín1.5 dl
Dr. Oetker Sütőpor1 csomag
finomliszt (2 dl)13 dekagramm
durvára vágott étcsokoládé6 dekagramm
1 teáskanál
Ráma20 dekagramm

Desszertek: Zabkorpás-csokoládés keksz a sok Keksz recept közül.

Elkészítés

1

A Ramát először magában, majd a cukorral keverjük habosra, azután a tojást is beledolgozzuk. A lisztet, a zabkorpát, a csokoládét, a sütőport, a sót összekeverjük, a Ramás masszához adjuk és a tejszínt is beleöntjük. Vízbe mártott kiskanállal, sütőpapírral bélelt tepsibe mindössze 4x4 halmocskát rakunk belőle, nehogy elterülve összetapadjanak. Előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lánggal (200 °C, légkeveréses sütőben 180 °C) kb. 12 percig sütjük. <br /><br /><br /><br /><br />

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem