Feltöltve:

Zablisztes gofri Gazdag Tündi konyhájából - Rama Academy

30
Könnyű
2 fő
favorite_border 1

Hozzávalók

zabpehely150 gramm
Sütőpor1/2 csomag
barnacukor30 gramm
1 csipetnyi
Rama Sütőmargarin100 gramm
kókusztej150 milliliter
Tojás2 darab
banán, kókuszreszelék, csokoládé adag

Néha előfordul, hogy kiválasztunk egy receptet, amit meg szeretnénk csinálni, de nem áll otthon rendelkezésünkre minden alapanyag. Így történt ez Gazdag Tündivel is, aki megmutatta, hogyan lehet zökkenőmentesen megoldani a feladatot. Házigazdánk a Rama Academy – home edition 2. epizódjában megtanítja nekünk a mennyei zablisztes gofrisütés csínját-bínját. A karantén időszak leleményes tippjeit a videón láthatjátok! A Rama Academy - home edition részeit pedig YouTube csatornánkon követhetitek!

Elkészítés

1

A zabpelyhet zablisztté őröljük egy kávédarálón, majd összekeverjük a sütőporral és egy csipet sóval.

2

A puha RAMA-t kikeverjük a barnacukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját.

3

A fehérjét kemény habbá verve forgatjuk bele a RAMA-s, cukros, tojássárgájás keverékbe.

4

Összekeverjük a száraz és a nedves összetevőket, majd a kókusztejjel simára keverjük.

5

Az olvasztott RAMA-val kikent gofrisütőben aranybarnára sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem