Zablisztes gofri Gazdag Tündi konyhájából - Rama Academy
Hozzávalók
zabpehely | 150 gramm |
---|---|
Sütőpor | 1/2 csomag |
barnacukor | 30 gramm |
Só | 1 csipetnyi |
Rama Sütőmargarin | 100 gramm |
kókusztej | 150 milliliter |
Tojás | 2 darab |
banán, kókuszreszelék, csokoládé | adag |
Egyéb
Néha előfordul, hogy kiválasztunk egy receptet, amit meg szeretnénk csinálni, de nem áll otthon rendelkezésünkre minden alapanyag. Így történt ez Gazdag Tündivel is, aki megmutatta, hogyan lehet zökkenőmentesen megoldani a feladatot. Házigazdánk a Rama Academy – home edition 2. epizódjában megtanítja nekünk a mennyei zablisztes gofrisütés csínját-bínját. A karantén időszak leleményes tippjeit a videón láthatjátok! A Rama Academy - home edition részeit pedig YouTube csatornánkon követhetitek!
Elkészítés
A zabpelyhet zablisztté őröljük egy kávédarálón, majd összekeverjük a sütőporral és egy csipet sóval.
A puha RAMA-t kikeverjük a barnacukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját.
A fehérjét kemény habbá verve forgatjuk bele a RAMA-s, cukros, tojássárgájás keverékbe.
Összekeverjük a száraz és a nedves összetevőket, majd a kókusztejjel simára keverjük.
Az olvasztott RAMA-val kikent gofrisütőben aranybarnára sütjük.