Feltöltve:

Zserbó

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt45 dekagramm
zsír15 dekagramm
porcukor5 dekagramm
tej1.5 dl
élesztő2 dekagramm
tojás2 darab
1 kevés

A töltelékhez

baracklekvár40 dekagramm
darált dió20 dekagramm
porcukor20 dekagramm

A csokimázhoz

étcsoki10 dekagramm
tejcsoki10 dekagramm
Rama margarin10 dekagramm
étolaj2 evőkanál

Desszertek: Zserbó a sok Zserbó recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. Gáztepsi méretűre nyújtjuk, majd a töltelékkel megkenjük a lapokat.

2. lépés

Először megkenjük a lekvár felével, majd az összekevert dió és porcukor felét rászórjuk. Rátesszük a másik lapot, majd azt is megkenjük és megszórjuk. Rátesszük a harmadik lapot és 1-2 órát pihentetjük.
Sütés előtt villával megszurkáljuk, majd közepes lángnál kisütjük.

3. lépés

Megvárjuk míg teljesen kihűl a tészta.
A csokimáz hozzávalóit gőz fölött összefőzzük, és bevonjuk vele a kihűlt tésztát.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem