Az élesztőt a langyos tejben egy kockacukorral felfuttatjuk. A lisztet a Ramával elmorzsoljuk, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, a cukrot, a tojást, a csipetnyi sütőport és a csipet sót, majd jól összedolgozzuk. A tésztát 3 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik lapot kinyújtjuk, beletesszük a tepsibe és rétegezzük a töltelékkel. Vigyázat megkel majd a tepsiben. Tészta lekvár, diós cukor és tovább a rétegek. A tésztát szobahőmérsékleten egy órán át kelesztjük. A sütőt 180 C-fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tészta tetejét megszurkáljuk és az előmelegített sütőben, lassan sütjük, amíg a teteje egyenletes világospiros nem lesz (kb. 12-15 perc). A megsült tésztát, ha kihűlt, bevonjuk csokoládémázzal. Ehhez a kakaóport a cukorral és kevés vízzel simára keverjük, majd állandóan kevergetve nagyon sűrűre főzzük. A tűzről levéve beledobjuk a Ramát és addig keverjük, amíg a Rama elolvad. Mielőtt a tésztára öntjük, belekeverjük a tojásfehérjét a már langyosra hűlt mázba, ettől még fényesebbé válik. A tésztára öntjük, elsimítjuk, hagyjuk jól megdermedni. Ehhez néhány órára szükség lesz. Ha kihűlt hosszúkás szeletekre, vagy kis kockákra vágjuk.