Zsúrtorta
Hozzávalók
Piskótatészta
tojás | 4 darab | |
---|---|---|
liszt | 4 evőkanál | |
cukor | 4 evőkanál | |
sütőpor | 1 kis |
Csokikrém
csokoládés pudingpor | 1 csomag | |
---|---|---|
tej | 3 dl |
Ramás krém
Ráma | 15 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 12 dekagramm |
Csokimáz
étcsokoládés tortabevonó | 1 tábla | |
---|---|---|
étolaj | 2 csapott mokkáskanál |
Desszertek: Zsúrtorta a sok Torta recept közül.
Elkészítés
1
Megsütjük a piskótát, majd hagyjuk kihűlni, majd 3 részre vágjuk. Felfőzzük a pudingot a tejben és kihűtjük. Közben habosra keverjük a Ramát a porcukorral, majd a kihűlt pudinghoz adjuk. Megtöltjük a tortácskát, majd a tetejét bevonjuk a tortabevonóval. Utána megkenjük krémmel az oldalát is a tortának. Ha a tetejét szeretnénk más színnel díszíteni, akkor egy kicsit tegyünk félre a Ramás krémből és ezt lehet színezni.